Från Barnens Ambassad

AKUT NÖDROP
Det handlar om en autistisk pojkes vara eller inte vara. Han heter RomaMamma och Roma bor i ett litet hus i byn.   Roma kommer ofta till oss i Vännernas Hus.De flyttade till byn för Romas skull. I Kiev skulle han som autistisk pojke hamna på en institution, men här i byn tog de emot honom i byskolan, han har utvecklats till en harmonisk pojke. Skolan och byn är bra för honom.Nu ändras allt dramatiskt för dem.  Ägaren till huset de hyr, vill sälja det nu i September.  De har ingenstans att ta vägen utan då blir det Kiev och en institution för pojkenVi behöver din hjälp för att lösa familjens svåra situation, så att de kan köpa huset, kan bo kvar och pojken kan fortsätta sitt harmoniska liv i byn.Blir de ägare till huset kan de dessutom arrendera ut marken till odlare, och pojken får då en ekonomisk bonus varje år.Vi behöver få ihop 35000 Kr för att rädda situationen. Rädda honom från att hamna på en institution.   Det är bråttomHjälpen behövs NU!Boas AdolphiSWISH
123-113 7876
eller sätt in din gåvaPlusgiro: 415398-7
Bankgiro: 483-9478
Copyright © 2019 Barnens Ambassad, All rights reserved
FacebooktwitterredditmailFacebooktwitterredditmail

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.